Audi
Longines
FIS
Norges Skiforbund
Club 5

Ole Kristian Kirkerud blir ny daglig leder i Hafjell-Kvitfjell Alpin AS

Styret i Hafjell-Kvitfjell Alpin AS har ansatt Ole Kristian Kirkerud som ny daglig leder etter Svein Mundal. Kirkerud vil gå inn i stillingen med virkning fra 1. januar. Svein går fra samme dato over i en ny stilling som seniorrådgiver. De to vil jobbe tett sammen om planleggingen og gjennomføringen av World Cup i Kvitfjell i 2019.

Kirkerud som er bosatt på Lillehammer, kjenner organisasjonen godt fra tidligere og nå de siste årene. Han var med i rennkomiteen i Kvitfjell som portdommersjef før og under lekene i 1994. I de siste årene har han vært styremedlem i HKA AS.

Kirkerud har tidligere vært toppalpinist, samt en pådriver i alpinmiljøet de senere år både i klubb, krets og nasjonalt. Videre har han ledet store arrangement de siste årene, senest Norgesmesterskapet i alpint i Hafjell i 2018. Han har i tillegg solid erfaring fra ulike lederroller i næringslivet.

- Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med organisasjonen og alle funksjonærene som hvert år stiller opp og gjør en fantastisk jobb. Det er ekstremt mye bra som må tas vare på og bringes videre. Det er en stor organisasjon som skal prestere på høyeste nivå under en kort periode i året. Da er det viktig med dyktige ledere og funksjonærer som sammen løfter arrangementet. Dette ønsker jeg også til å bidra til. Jeg er overbevist om at vi allerede kommende år skal kunne utvikle WC-arrangementene i Kvitfjell til et enda høyere nivå. At Svein er med videre gir meg en stor trygghet i oppstarten. Vi skal jobbe tett sammen for å sikre at overføring av kompetanse og relasjonsbygging mot NSF, FIS og andre samarbeidspartnere blir godt ivaretatt.

Svein Mundal er svært fortrolig med sin nye rolle:

-Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Ole Kristian som jeg kjenner svært godt fra tiden som rennleder i Kvitfjell i 1994 ikke minst gjennom styrearbeidet i selskapet de siste årene. Dette er en optimal løsning for å videreføre det gode arbeidet som er gjort i Kvitfjell de siste 25 årene, sier Mundal.