tickets

Audi
Longines
FIS
Norges Skiforbund
World cup
Club 5

Betingelser

Også vinteren 2018/19 skal arrangørselskapet Hafjell-Kvitfjell Alpin AS gjennomføre viktige alpine arrangement i Kvitfjell. Du kan registrere deg som funksjonær via "Volunteers" i menyen på hjemmesiden vår. Arrangøren har behov for ulik kompetanse får dekke flere arbeidsområder.

Europa Cup damer (6. - 7. desember 2018)
Rennene i desember gjennomføres i øvre del av anlegget. Vi håper flest mulig av dere har lyst og anledning til å delta og gjøre en innsats i forbindelse med dette arrangementet, som vil være en fin anledning til å "trene" foran arrangementene i mars i 2019. Vi trenger i første rekke rennteknisk mannskap til arrangementene. Husk at arbeidsdager under E-cup teller ved opparbeidelse av heiskort.

World Cup renn for menn arrangeres lørdag 2. mars (utfor) og søndag 3. mars (Super-G).

Funksjonærbetingelsene for sesongen 2018-19 er som følger:

Heiskort
Funksjonærer som inngår skriftlig avtale om deltakelse inntil 8 dager i forbindelse med Europa-Cup for damer/menn og World-Cup for menn, får et fritt dagskort pr. arbeidsdag, ved deltakelse 3-8 dager. Dagskortene legges inn på et Axess kort. Kvitfjell og Hafjell byttet system høsten 2017, så kort fra skidata (keycard) kan ikke benyttes lenger. Nytt Axess kort koster 50,- denne sesongen. Funksjonærer som deltar i 9 eller flere dager får gratis sesongkort som kan benyttes i Kvitfjell Alpinanlegg og Hafjell Alpinsenter. Sesongkortet er personlig og kan ikke overdras til andre.
Heiskort kan ikke tas ut før påmeldingen er godkjent av arrangør. Det må påregnes 2-3 dagers responstid ved påmelding.
NB Heiskort må hentes i billettluka på mellomstasjonen i Kvitfjell og kan benyttes i løpet av inneværende sesong!

Bespisning/overnatting under World Cup
Fra lørdag 23. februar: et varmt måltid (lunsj) i anlegget pr. arbeidsdag ved rigging og under de offisielle treningsdagene. Under renndagene vil alle funksjonærer få utlevert ferdigsmurt matpakke. Funksjonærer som bor minst 75 km fra anlegget har rett til fri overnatting med frokost og kveldsmat, på sted som arrangøren anviser.

Øvrige betingelser
- Egen funksjonærgenser og funksjonærpin.
- Ordningen med 5-års pin, 10-års pin/klokke, 15-års diplom og 20-års plakett videreføres.
- Hver funksjonær får inntil 4 fribilletter til renndagene.
- For å oppnå full funksjonærstatus, og bl.a få funksjonærgenser, pin m.m. må hver enkelt delta i minimum 3 dager under World Cup-arrangementet. Nedre aldersgrense for å delta som funksjonær er 16 år.

Phenix funksjonærklær
Vi viderefører tilbudet til våre funksjonærer på eksklusive produkter fra bl.a. Phenix, samt andre spennende artikler til sterkt subsidierte priser. Første salgsdag av funksjonærklær vil være fredag 7. desember, i forbindelse med Europa-Cup for damer.

Annet
Vi minner også om hjemmesiden vår: www.worldcup.kvitfjell.no. Følg med på denne. Siden vil bli jevnlig oppdatert med ulike nyheter. Her kan du holde deg oppdatert både når det gjelder funksjonærinfo og stoff om arrangementene for øvrig, samt registrere deg som funksjonær. For å registrere deg velger du "Volunteers" i menyen. Har du brukernavn og passord fra før er du i gang umiddelbart. Med et par ekstra tastetrykk kan du få dette sendt til din e-post adresse. Følg oss også på Facebook: Frivillig - World Cup Kvitfjell

Vi oppfordrer alle som har mulighet til det om å melde seg på via hjemmesiden. Da blir du direkte innregistrert i vår database, og all informasjonsflyt senere vil gå raskere og lettere. De som ikke har mulighet til å bruke internett, tar kontakt med funksjonæransvarlig Bente på e-post This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Til slutt håper vi at du fortsatt vil være med og gjøre en innsats i forbindelse med våre arrangementer i Kvitfjell. Husk at heiskort kan hentes ut et par dager etter at påmeldingen er registrert og godkjent.

Med vennlig hilsen
Svein Mundal, arrangementansvarlig og Bente Fjellstad Bjørge, funksjonæransvarlig

tickets