Audi
Longines
FIS
Norges Skiforbund
Club 5
25 years after

Volunteers / Frivillige

Bli med på vinnerlaget!

WC-arrangementene i Kvitfjell de siste årene har vært en suksess. Dette gjelder både den renntekniske gjennomføringen og ikke minst et godt tilrettelagt utenomsportslig program for publikum. Arrangøren er overbevist om at WC-rennene 7.-8. mars 2020 i Kvitfjell også skal bli en uforglemmelig opplevelse for funksjonærer, løpere, trenere, TV-seere og publikum!
Bli med på vinnerlaget du også!

Ole Kristian Kirkerud
arrangementsansvarlig

Påmelding til World Cup

Vi har en moderne og oppdatert løsning for å registrere seg som funksjonær. For de som har deltatt tidligere så kan du bruke samme innlogging som før for å få opp din profil med historikk over tidligere deltakelser.

volunteers

Les funksjonærbetingelsene her

DAGSPROGRAM

Blir lagt ut dagen før trening/renn

Funksjonærnytt

Ole Kristian Kirkerud blir ny daglig leder i Hafjell-Kvitfjell Alpin AS

Ole Kristian Kirkerud blir ny daglig leder i Hafjell-Kvitfjell Alpin AS

Styret i Hafjell-Kvitfjell Alpin AS har ansatt Ole Kristian Kirkerud som ny daglig leder etter Svein Mundal. Kirkerud vil gå inn i stillingen med virkning fra 1. januar. Svein går fra samme dato over i en ny stilling som seniorrådgiver. De to vil jobbe tett sammen om planleggingen og gjennomføringen av World Cup i Kvitfjell i 2019.

Trælfest og kick-off 2018

Trælfest og kick-off 2018

Fredag 7. desember ble årets Trælfest gjennomført på Plaza kafé med god mat og høy stemning. Festen var også Kick-off for denne sesongens Europacup og World Cup. På bildet ser vi Årets Træl Torgeir Lien sammen med alle tidligere træler som var til stede. (Alle bilder: Stein B. Olsen.) Klikk for å lese mer.