Suveren amerikaner i Kvitfjell

Jared Goldberg var suveren i Kvitfjell lørdag, nå gleder han seg til World Cup på samme sted neste helg.

Jared Goldberg fra USA ble nummer to i fredagens utforrenn i Kvitfjell. I lørdagens renn gjorde han kort prosess, og vant med suveren margin. Nå gleder han seg til World Cup til uka og mener han har sikret seg verdifull trening under disse dagene.

-Det var en helt herlig, fantastiske forhold, og i dag stemte det aller meste, smilte amerikaneren da han passerte målstreken. Også for svenskene ble dagens Europacuprenn en opptur. Alexander Koell ble nummer to, og det er bra at de svenske fartsløperne har fått fart på skiene. Hva så med de norske gutta. Stian Saugestad, som også skal kjøre World Cup til uka, var raskest på trening torsdag, bommet stygt fredag, og ble nummer åtte i lørdagens renn. Han var sekundet bak den amerikanske løperen, og tapte litt for mye i starten til å kjempe helt i toppen. -Ikke helt topp, men greit var Stians kommentar.

En av de aller blideste i Kvitfjell var Wim Rossel fra FIS som er sjefen for Europacupen. -Disse to rennene har vært så nær opp til perfekt som det går an å få blitt.

Resultater: http://live.fis-ski.com/lv-al0120.htm#/ranking

EC2020 prize DH2

The podium after the Downhill on Saturday February 29th. Jared Goldberg (USA), Alexander Koell (SWE), Stefan Rieser (AUT).