Kvitfjell fikk prisen for årets beste TV-sendte arrangement

Vi ble årets arrangør i 2019 av TV-sendte arrangement i Norge.  En stor honnør til alle våre frivillige for den fantastiske innsatsen de legger ned.

NSFbestTV WCkvitfjell

En fornøyd arrangør sammen med fra venstre Ingvild Bretten Berg, Svein Mundal, Ole Kristian Kirkerud, Janne Dørum, Roger Theodorsen og Erik Røste.

-Dette var moro, og vi synes også det er fortjent, sier Ole Kristian Kirkerud, daglig leder i arrangementsselskapet Hafjell-Kvitfjell Alpin AS som står bak arrangementet.

-Vi visste at vi måtte levere i årets arrangement. Det gjorde vi så til de grader. Takket være en fantastisk gjeng med frivillige. At vi fikk prisen av Norges Skiforbund i tillegg til at vi har fått masse skryt fra FIS tar vi med oss inn i en ny og spennende sesong. Vi har ingen planer å hvile på laurbærene, men fortsette det gode arbeidet. Vi ønsker oss enda flere dyktige og gode medspillere. Så det er bare å melde seg på:

  • https://www.worldcupkvitfjell.no/volunteers, sier en storfornøyd Kirkerud som mottok prisen sammen med Svein Mundal, Janne Dørum og Roger Theodorsen fra arrangøren. Prisen ble delt ut av Ingvild Bretten Berg og Erik Røste fra Skiforbundet.

I Skiforbundets begrunnelse kan vi lese følgende:

  • Sist sesong var det i Norge mer enn 55 TV-sendte skirenn i Norge av høy kvalitet. Å peke på én kandidat som utmerket seg var derfor krevende med så mange gode fremoverlente arrangører. Det var imidlertid én arrangør som utmerket seg ved å gjennomføre et så betydelig løft at det faktisk ble nevnt spesielt under FIS sitt vårmøte i mai. Det var kjent i media at World Cup Alpint i Kvitfjell fikk noe kritikk av FIS etter sitt renn i 2018. Arrangøren angrep denne kritikken positivt med å sette i gang et større konsept med mannskap, bakkeprepp, hospitality, service osv. i samarbeid med mange aktører og løftet arrangementet så betydelig på alle disse områdene at det som sagt ble nevnt spesielt av FIS etter sesongen som et prakteksemplar på hva en arrangør kan utrette på ett år når mange jobber sammen om et mål. Årets arrangør er Hafjell Kvitfjell Alpin AS med World Cup Alpint i Kvitfjell.

WC2019Russiblå

Kvitfjell ble årets arrangør av TV-sendte skirenn. En stor honnør til alle våre fantastiske frivillige.