Mediaelever fra Akademiet videregående skole

World Cup Kvitfjell har i flere år nå hatt et samarbeid med Akademiet Videregående Skole i Oslo. Et samarbeid vi er stolt over og så som gir mye tilbake til arrangementet og forhåpentligvis til elevene vi er så heldige å få med oss.

Av Sandra Olsen

I år har vi fått med oss en gruppe på syv elever fra Akademiet. I dagene før og under rennet skal de sørge for at World Cup Kvitfjells sosiale medier oppdateres kontinuerlig med innhold. De har fått et vidt aspekt med oppgaver, som de har tatt på strak arm, og skal sørge for at World Cup Kvitfjell får den markedsføring som arrangementet fortjener.

Gruppen som vi har vært så heldig å få med oss i år dekker et bredt aspekter av fagområder: journalistikk, foto, video og markedsføring.  

Helene Meek Lindås:

Vi har fått med oss en gruppe elever fra Akademiet videregående skole i Oslo. Gjennom uken har de fått i oppgave ved å markedsføre våre sosiale medier, og sørge for at World Cup Kvitfjell markedsføres slik som arrangementet fortjener. Elevene jobber profesjonelt med fagområdene journalistikk, foto, video og markedsføring.

Uttalelser fra gruppa:

”Vi er en gruppe med forskjellige spesialiteter innenfor de forskjellige områdene, og utfyller hverandre derfor meget bra. Vi er stolt og takknemlig for hvilke muligheter denne uken i Kvitfjell gir oss.”